ORANG YANG TIDAK PERNAH DIBAKAR PANAS MENTARI, MUSTAHIL MENGHARGAI RIMBUN BERTEDUH.. :)

Wednesday, December 10, 2014

Welcome Back!

Alhamdulillah, aku masih diberi peluang menghirup udara, membuka mata melihat cahaya, makan minum dan paling penting, masih lagi diberi nikmat Islam, Iman & Taqwa. Alhamdulillah...
Lamanya xmenulis di blog.. lama meninggalkan 'diari' dalam alam maya ini.. rindu rasanya nak mengomel, membebel sorg diri..hehe
Alhamdulillah, setahun lamanya menyepi, banyak sangat perkara baru yang terjadi dalam hidup.. setelah setahun lebih mak pergi pulang kepada Penciptanya..abah mula mencari pasangan hidup baru.. dan sekarang sudah pun selamat diijab kabulkan.. 
Mengenai kehidupan bersama insan baru dalam hidup, mungkin nanti akan ak detailkan.. banyak cerita yang aku ingin kongsikan..
Selain abah berkahwin..adik sudah menamatkan pengajiannya di UTP..dan alhamdulillah sekarang dia sudahpun mempunyai kerjaya...di K.Lumpur.. walaupun sibuk, tapi aku masih lagi berhubung dengannya.. 
Aku?? alhamdulillah yang tak terkira..kerana berjaya menamatkan pengajianku di IPG, Tuaran Sabah.. 25/11/2014 aku sudah berjaya menggenggam segulung diploma pendidikan..hadiah yang tak sempat aku berikan untuk ibunda tersayang...
Banyak lagi akan aku coretkan di sini.. cukupla setakat ni aku bermadah.. in sha Allah, akan ada entry yang menyusul.. 

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete