ORANG YANG TIDAK PERNAH DIBAKAR PANAS MENTARI, MUSTAHIL MENGHARGAI RIMBUN BERTEDUH.. :)

Sunday, January 9, 2011

kegemaran saya :p

Di waktu yang agak lapang ni rasa nak mengomel plak,, tapi xtahu nak cite ape..tetibe rasa nak share about my fevret food...korang nak tahu x, aku xdala cerewet sangat pasal mam ni...suke yang simple2 je...ape yang mak aku masak aku telan dengan seadanya...hehe

 kalo kat umah xdanya nak makan ayam atau daging...kalo xdisebabkan raya xdala kitorang nak jumpa ayam ngn daging tu...kebiasaannya makan ikan jela...kalo my dad teringin nak makan udang@ ketam baru dia beli..itupun dia yang makan sorang..coz aku ngan mak aku xmakan sume2 tu..adiq aku makan tapi jarang la...ak bukan elergik tapi xberapa nak suke..hahaha...

tapi kalau bab makanan kat luar aku suke jela..hikhikhik...
 kalau g secret recipe aku suke makan kek dia...itupun just 1jenis je yang aku suke...kalau g secret recipe xpenah kot beli yang lain..asyik2 kek yang sama..iaitu kek indulgence...





ni la kek indulgence...sedap sangat..cube la ye....rasa penuh krim...hehehe..terbaikkk punyer...!!!

kalo makan kat kfc pulak, aku xpenah makan selain dari snack plate...itu je yang aku mintak bile ak masuk kfc..xtahu la kenapa ek...xgeti nak cube yang lain..hehe...kadang2 aku ada juga makan cheese wedges dia...leh la...sedap la jugak sebab ada cheese..hehehe.. i like!!




sedap tak..???terliur tak..???hehehe...dah lama xmakan..rasa rindu plak...hehe..cedap2...
nanti kalo sesape nak belanje, belanje snack plate je tau...xmintak pon yang lebey2..hikhikhik...(,")

k la...dah maghrib ni,, nanti sambung lg k....nanti solat n bace ma'thurat...jom kite beribadah...

3 comments:

  1. cedap kan....bile la dpt mam...huhu

    ReplyDelete
  2. wah...kite pon ske gak..hu3x..
    lazatnyer secret recipe..nyummy..=)

    ReplyDelete